














SeaKnight Brand FALCAN4 / IV Series Baitcasting Fishing Reel 7.3:1 8.1:1 Ultra-Linght 180g MAX Drag Power 15LB Long Casting Reel
Quantity:
1
Availability:
Not AvailableCard Payments
Crypto Payments
Easy return
Reliable Shipping

NEW SeaKnight Brand FALCAN4/IV Series Baitcasting Fishing Reel 7.3:1 8.1:1 Ultra-Linght 180g MAX Drag Power 15LB Long Casting Sea Reel
SeaKnight Brand FALCAN4/IV Series
*****NOTICE :THIS IS FALCAN4/IV REEL , THE OLD VERSION FALCAN2 IS OUT OF STOCK . PLEASE CHECK BEFORE MAKING ORDER *****
FEATURES:
1, 10 Stainless Ball Bearings + 1 Stainless Roller Ball Bearing Provides Smooth Operation. (2 Japan NMB included)
2, 5*6 Total 30 pin New Generation Micro Magnetic Brake System for Super Long Casting.
3, New Design of Frame for More Lightweight,180g only.
4, Aluminum Spool with Short shaft, Hollow-carved Design, 8g only.
5, Dual-Bearings Gear System gives a Lighter Reeling Strong Against Heavy Loading up to 15.43 LBS.
6, 4 Disks Carbon Fiber Drag System Provide Powerful Drag Performance
7, Durable Heat Resistant Ceramic Line Guide.
PARAMETER:
FALCON/FALCAN 4/IV HG | Gear Ratio: 7.3:1 | Weight: 180g | Bearings: 11BB | Max Drag: 7KG | Line Capacity: 0.285mm-150m 0.330mm-115m 0.370mm-90m
FALCON/FALCAN 4/IV XG | Gear Ratio: 8.1:1 | Weight: 180g | Bearings: 11BB | Max Drag: 7KG | Line Capacity: 0.285mm-150m 0.330mm-115m 0.370mm-90m
Package List:
1pc * Fishing Reel;
1pc * Instructions;
Original box packing;
















FALCAN4 SERIES
Question 1 :Can be used in both freshwater and saltwater?
Answer:No, FALCON series is a freshwater reel.
Question 2 :Does this reel really have 11 bearings?
Answer:YES, totally 11 high performance ball bearings, includes 2 Japan NMB ball bearings , 4 stainless steel bearings and 4 shielded bearings and an anti-reverse bearing.If you can’t find 11 bearings, please leave us a message, we will help you to find all of them.
Question 3 :Does the reel have spare spool? how can i buy it?
Answer:YES,it have shallow spare spool for selling.If you haven't buy the reel,check the size choice carefully before you place a order. one is only reel,another is set including reel and shallow spool.If you have bought the reel and want spare spool,please send the shallow spool picture to us, we will tell you how to buy extra shallow spool.Spool weight is about 14g.
Question 4 :What’s the brake system?
Answer:It is magnetic brake system which includes 10 magnetic beans placed to offers ultimate casting control and 30 pin to provide precise adjustment.
Question 5:What's the suitable lure weight for FALCAN?
Answer:Generally speaking, we suggest you use 5-30g lure for fishing.
Question 6:What's carrier company of russian warehouse and spain warehouse.
Answer:Russian warehouse first choice is CDEK-RU,if can't arrives, will deliver to you by russian post office.Spain warehouse,to spain is spain post office,to other countries is GLS company.
Question 7:What will I receive after purchase?
Answer:1pc * Fishing Reel;1pc * Instructions; Original Box Packing, the box is printed with product parameters.
Question 8:I am used to hold the rod with my right hand, how should I choose the reel hand?
Answer:Please choose the Use Model: Left Hand.
Customer Reviews
No reviews yet
SeaKnight Brand FALCAN4 / IV Series Baitcasting Fishing Reel 7.3:1 8.1:1 Ultra-Linght 180g MAX Drag Power 15LB Long Casting Reel
Quantity:
1
Availability:
Not Available






